


Виразний аромат вина наповнений тонами ожини, чорної смородини, вишні, лакриці, шкіри і трав.
Вино відноситься до розряду універсальних і може скласти прекрасну пару смаженого червоного м’яса, стейків, гамбургерів, пасті і піці.


Аромат вина розкривається нотами темного вершкового шоколаду, какао, смажених горіхів і ванілі, нюансами трав.
Смак вина легкий, гармонійний, м’який, з делікатною солодкістю і приємною терпкістю.
Аромат вина наповнений відтінками червоних ягід і нотами прянощів.
гастрономічні поєднання.
Вино можна подавати до страв з м’яса птиці і овочевими закусками.


Аромат розкривається тонами стиглих фруктів і сливових кісточок.
Вина рекомендується подати в супровід до десертів, він добре поєднується з солодкими фруктами і тістечками.


Вино має виразний, характерний фруктово-пряним ароматом.
Глінтвейн подається підігрітим, як аперитив або дижестив.
